Betingelser

Jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Škoda-forhandlere (44), Škoda-servicepartnere (64), Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S, (Škoda Finans) via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre vores produktkategorier. Markedsføringen tilrettelægges, så den tager højde for præferencer og interesser bl.a. på baggrund af oplysninger indsamlet gennem cookies om din adfærd på Skandinavisk Motor Co. A/S’ hjemmesider.

Du giver samtidig samtykke til, at autoriserede Škoda-forhandlere (44), Škoda-servicepartnere (64) og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (Škoda Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min bil, forsikringsprodukter, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af en ny eller brugt bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler. 

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsføringsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre behandling dine personoplysninger til markedsføringsformål. 

Škoda Værkstedstest

Deltag i vores Værkstedstest

Tilmeld dig værkstedstest allerede i dag og få muligheden for at blive en af de udvalgte til værkstedstesten og få et værdibevis til brug hos din Škoda-servicepartner. Læs mere om hvilke krav der er til din bil for at kunne deltage.

Vi vil så efterfølgende udvælge en række egnede biler. Såfremt du måtte være en af de heldige udvalgte, vil du blive kontaktet direkte.

Lad os slå din Škoda op

{{errorHeadline}}
{{errorText}}

Kontaktoplysninger

Tak for din tilmelding

Du vil blive kontaktet såfremt at din bil bliver udvalgt

Gå til forsiden

Der skete en fejl

Der gik noget galt. Prøv igen.