Škoda Enyaq

Se hvilket ekstraudstyr der er tilgængeligt, når du konfigurerer din Enyaq iV.

Book prøvetur Konfigurér din Enyaq iV

Enyaq  

60

60 Premium

80

80 Premium

80x

RS iV

Den oplyste maksimal-ladeeffekt og ladetid kan opnås ved opladning fra 10 - 80 % SOC (opladningsniveau), en batteri- og udetemperatur på ca. 23° og ved en ladestation med tilsvarende effekt.

AC = Normal/Hjemmeopladning ved Type 2-stik. DC = Hurtigopladning/Lynopladning ved CSS-stik

Škoda samarbejder med Clever om opladning i hjemmet og på farten. Se Clever muligheder her

Maksimal elektrisk effekt på Enyaq 80x 195 kW (265 hk) og RS 220 kW (299 hk): Den maksimale effekt er tilgængelig i maksimalt 30 sekunder, udregnet i forhold til UNGTR.21. Mængden af tilgængelig motorkraft i de individuelle kørselssituationer afhænger af temperaturen i batteriet, udetemperaturen, SOC (opladningsniveau) og batteriets tilstand eller fysiske alder. For at den maksimale effekt skal være tilgængelig, skal batteriets temperatur ligge mellem 23 og 50 grader celsius og et SOC på mindst 88 %. Afvigelser i forhold til de førnævnte parametre kan føre til reduceret motoreffekt eller ingen mulighed for maksimal effekt. Temperaturen i batteriet kan indirekte i en vis udstrækning påvirkes af brugen af bilens klimaanlæg, og SOC kan for eksempel justeres i bilen. Mængden af tilgængelig motorkraft på et specifikt tidspunkt vises i bilens ”Power-display”.

Forbrugsangivelser er baseret på WLTP. Læs mere her

Priser angivet som ”Vejledende priser” er Skandinavisk Motor Co. vejledende priser til forhandlerne. Hver forhandler fastsætter selv egne priser og rabatter over for sine kunder.

Listen er genereret den 21-09-2023.

Alle priser er vejledende, i DKK inkl. moms og leveringsomkostninger, men ekskl. metallak, speciallak og unilak.

Enyaq 80 Premium gælder så længe lager haves. Kampagnen gælder t.o.m. 30.09.2023.

Der tages forbehold for eventuelle fejl og ændringer/rettelser.

Der tages forbehold for pris og afgiftsændringer. Priserne vist er gældende ved levering i 2023 og gælder fra produktionsuge 23/2023 t.o.m. produktionsuge 52/2023.

Andre links

Byg den bil du drømmer om

Carconfigurator

Book en køretur i Enyaq iV

Book prøvetur

Læs mere om

Opladning med Clever

Find din nye firmabil

Se beskatningspriser