Nyhedsoversigt

SKODA ENYAQ iV er den mest solgte elbil i 2022

ŠKODA ENYAQ iV er den elbil, der er indregistreret flest af i 1. halvår 2022 i Danmark. Og der er endnu flere på vej. De gode salgstal får ŠKODA-fabrikken til at prioritere det danske marked.

Læs mere

ŠKODA åbner for prebooking af ENYAQ COUPÉ RS iV

Nu kan den første modelvariant af ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV prebookes på ŠKODA Danmarks hjemmeside. Det er topmodellen ENYAQ COUPÉ RS iV, som koster fra 538.995 kr. inkl. 5 år/100.000 km Service- og Reparationsabonnement.

Læs mere

ŠKODA sætter spurten ind før Tour de France

Læs mere

Nu er der kun 100 dage til Tour de France

I dag er der præcis 100 dage til, at Tour de France starter i Danmark. For 19. år i træk er ŠKODA hovedsponsor, og tiden frem til 1. juli byder på masser af danske aktiviteter. Bl.a. kan man vinde en eksklusiv VIP-oplevelse for tre med en Tour de France-vinder og en valgfri ŠKODA i et år.

Læs mere

Verdenspremiere på ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

Læs mere

Euro NCAP kårer ŠKODA ENYAQ iV og den nye ŠKODA FABIA som de mest sikre

To ud af fem biler i Euro NCAP’s kåring af de mest sikre biler i 2021 er en ŠKODA. Elbilen ENYAQ iV er den bedste store offroader, mens den nye FABIA er den bedste lille familiebil.

Læs mere

SKODA har skarpe priser på Life-modeller

Læs mere

Ny ŠKODA FABIA koster fra 159.995 kr.

Nu er der danske priser på den nye ŠKODA FABIA, som får danmarkspremiere i marts. Fjerde generation af ŠKODAs ekstremt rummelige og populære minibil kommer med fire forskellige benzinmotorer, omfattende standardudstyr, skarpe priser og 3 års service- og reparationsabonnement.

Læs mere

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV smider camouflagen

Den nye ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV får verdenspremiere 31. januar. Nu viser ŠKODA den første video af den elektriske SUV uden camouflage. Den afslører konturerne af et strømlinet design, som giver ENYAQ COUPÉ iV klassens laveste luftmodstand.

Læs mere

NY ŠKODA FABIA får 5 stjerner hos Euro NCAP

En kompakt bil kan sagtens være en sikker bil. Det beviser den nye ŠKODA FABIA, som har opnået de maksimale 5 stjerner hos Euro NCAP.

Læs mere

Verdenspremiere på ny ŠKODA KAROQ

ŠKODAs mellemstore SUV er opdateret med et mere markant design, bæredygtige nyheder i kabinen og nyeste generation EVO-motorer.

Læs mere