Nyhedsoversigt

Skoda udmærker sig i Årets Brugtbil

For første gang nogensinde i Årets Brugtbil har et bilmærke både en elbil og en brændstofbil i finalen. Škoda Enyaq og Škoda Octavia dyster mod hinanden og tre andre biler.

Læs mere

Børnecykelløb får familier op på sadlen i dagligdagen

Børn cykler mindre og mindre i hverdagen, men Škoda BørneTour bidrager til at vende udviklingen. Næsten halvdelen af de deltagende familier er blevet inspireret til at bruge cyklen mere i dagligdagen. I år afvikles BørneTouren for fjerde år i træk i hele 24 byer. Startskuddet lyder lørdag 13. april i Brønshøj.

Læs mere

Skodas nye elbil hedder Epiq

Škoda har navngivet sin mindste elbil, som får verdenspremiere i 2025. Škoda Epiq er en lille SUV, der trods en længde på kun 4,1 m får plads til fem personer og et bagagerum på 490 liter. Rækkevidden bliver over 400 km, og priserne forventes at starte ved cirka 25.000 euro.

Læs mere

Danske priser på ny Skoda Superb

Den nye Škoda Superb koster fra 419.995 kr. og får danmarkspremiere sidste weekend i maj. Merprisen for stationcaren Combi med et bagagerum på hele 690 liter er kun 10.000 kr.

Læs mere

Skoda fortsætter som feltets stærkeste hjælperytter i verdens største cykelløb

Škoda Auto har forlænget sit sponsorat af bl.a. Tour de France, og herhjemme er Škoda Danmark klar til et år mere med Škoda BørneTour og PostNord Danmark Rundt.

Læs mere

Verdenspremiere på ny Skoda Octavia

Škoda Octavia er blevet opdateret med nyt design, nye interiørtemaer, mere brugervenlighed, nye motorer og øget sikkerhed. Den nye version af Škodas populære familiebil kommer til Danmark i juni.

Læs mere

Danske priser på ny Skoda Kamiq

Den nye Kamiq får danmarkspremiere i april og koster fra 224.995 kr. Škodas mindste SUV er blevet opdateret med et mere robust look og meget mere standardudstyr.

Læs mere

Danske priser på ny Skoda Scala

Škoda Scala kommer snart til Danmark med nyt design og priser fra 214.995 kr. Samtidig får den sportslige hatchback mere udstyr.

Læs mere

Skoda styrker Enyaq med nye priser

Škoda opdaterer sine priser på Enyaq, så endnu flere danskere kan få glæde af den populære elbil. De kan f.eks. få den veludstyrede Enyaq 60 Premium fra 349.995 kr., mens den nye Enyaq 85 Premium med flere hestekræfter og længere rækkevidde koster fra 379.995 kr. Topmodellerne har ligeledes fået nye, attraktive priser.

Læs mere

Danmarkspremiere på Skoda Enyaq 85

Nu er der mulighed for at komme bag rattet af den nye Enyaq 85 og opleve alle forbedringerne, når den har danmarkspremiere i weekenden 6.-7. januar hos Škoda-forhandlere over hele landet. Den fås fortsat som attraktiv Premium-model med ekstra meget udstyr.

Læs mere

Skoda har kampagnepris på populær familiebil

Der er besparelser på helt op til 40.000 kr., når Škoda holder Kampagnedage med topudstyrsmodellen Octavia Style første og anden weekend i januar. Ovenikøbet får man et sæt 18" vinterkomplethjul på alufælge med uden merpris.

Læs mere