Nyhedsoversigt

Verdenspremiere på konceptbilen ŠKODA VISION 7S

VISION 7S afslører, hvad man kan forvente fra ŠKODA de kommende år. Den syvpersoners konceptbil bliver til én af tre nye elbiler fra ŠKODA, og den udstikker ŠKODAs designlinje for alle nye modeller fremover – inkl. de nye SUPERB og KODIAQ.

Læs mere

ŠKODA afslører konceptbil med nyt designsprog

Den nye ŠKODA VISION 7S er, som navnet antyder, en visionær konceptbil med plads til syv personer. Nu afslører ŠKODA designskitser, der viser, hvordan ŠKODAs nye designsprog kommer til at se ud.

Læs mere

Nu kører ŠKODA igen for et stort cykelløb i Danmark

Elmotorerne snurrer atter for rugbrødsmotorerne, når PostNord Danmark Rundt starter i dag. 31 biler fra årets Tour de France hjælper de 147 ryttere, når ŠKODA Danmark for 10. gang sponserer Danmarks største etapeløb.

Læs mere

ŠKODA udruller softwareopdatering af ENYAQ iV

Længere rækkevidde, hurtigere opladning og fremtidige software-opdateringer over-the-air. Det er nogle af fordelene ved den ME3-softwareopdatering, som ejere af eksisterende ENYAQ iV modtager en invitation til fredag 19. august.

Læs mere

ŠKODA sender fly på vingerne for Vingegaard

Logistiske udfordringer for Team Jumbo-Visma og Tour de France-vinder Jonas Vingegaard har fået ŠKODA Danmark til at sende et privatfly på vingerne. I dag fragter flyet den gule trøje fra Amsterdam til København, hvor der venter Vingegaard en storstilet fejring.

Læs mere

SKODA ENYAQ iV er den mest solgte elbil i 2022

ŠKODA ENYAQ iV er den elbil, der er indregistreret flest af i 1. halvår 2022 i Danmark. Og der er endnu flere på vej. De gode salgstal får ŠKODA-fabrikken til at prioritere det danske marked.

Læs mere

ŠKODA åbner for prebooking af ENYAQ COUPÉ RS iV

Nu kan den første modelvariant af ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV prebookes på ŠKODA Danmarks hjemmeside. Det er topmodellen ENYAQ COUPÉ RS iV, som koster fra 538.995 kr. inkl. 5 år/100.000 km Service- og Reparationsabonnement.

Læs mere

ŠKODA sætter spurten ind før Tour de France

Læs mere

Nu er der kun 100 dage til Tour de France

I dag er der præcis 100 dage til, at Tour de France starter i Danmark. For 19. år i træk er ŠKODA hovedsponsor, og tiden frem til 1. juli byder på masser af danske aktiviteter. Bl.a. kan man vinde en eksklusiv VIP-oplevelse for tre med en Tour de France-vinder og en valgfri ŠKODA i et år.

Læs mere

Verdenspremiere på ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

Læs mere

Euro NCAP kårer ŠKODA ENYAQ iV og den nye ŠKODA FABIA som de mest sikre

To ud af fem biler i Euro NCAP’s kåring af de mest sikre biler i 2021 er en ŠKODA. Elbilen ENYAQ iV er den bedste store offroader, mens den nye FABIA er den bedste lille familiebil.

Læs mere